geometrie 3D

Geometrie 3 D

Geometria unghiurilor rotilor este unul dintre cel mai important parametru al deplasarii in conditii de siguranta al autoturismului dvs.

Este indicat sa se verifice periodic geometria rotilor deoarece o stare deficitara a unghiurilor rotilor poate produce neplaceri, de genul: 

   - comportament anormal al traiectoriei de mers a masinii;

   - consum mare de combustibil;

   - uzura prematura si neuniforma a anvelopelor;

   - uzura prematura a elementelor ce intra in componenta sistemului de suspensie si directie;

Verificarea si reglarea geometriei rotilor este realizata de catre tehnicienii nostri cu un echipament computerizat de ultima generatie, marca John Bean, in conformitate cu specificatiile producatorului.

Se recomanda ca la momentul schimbarii oricarui element din cadrul sistemului de directie (bieleta, bucsa, pivot, capat de bara, etc) sau al sistemului de suspensie (amortizor, arc) sa se efectueze geometria rotilor pentru corectarea eventualelor deficiente care apar odata cu aceste schimbari.

In 1920, inginerii de la John Bean au inventat geometria mecanica a rotilor. In 1994 au patentat tehnologia de imagistica a geometriei ce se gaseste acum in toate sistemele virtuale de imagistica. Au ridicat din nou stacheta in 2001 prin introducerea tehnologiei de auto-calibrare a geometriei.Prism reprezinta noul val al inovatiei in tehnologia geometriei de roti si a castigat prestigiosul Premiu al revistei Motor Magazine Top 20 Tools pentru 2008.

 

Preturi GEOMETRIE 3D

TURISM AXA FATA  - 135 lei

TURISM AXA FATA/SPATE -180 lei

SUV / CAMIONETA- 180 lei